*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***

Helyszín

Mi van a helyszínen?

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Kattints a nagyításhoz!

Mit hozz a partyra?

A party szabályai

Megközelítés

Kattints a nagyításhoz!
A művelődési házat legegyszerűbben megközelíteni a ráckevei HÉV-vel lehet, amely a Közvágóhídtól indul (azaz a Lágymányosi híd pesti hídfőjétől). Leszállni a HÉV-ről a Soroksár - Hősök tere nevű megállónál kell, ahol valamennyi szerelvény megáll. Leszállás után a megállótól kb. 300m-re visszafelé, a Grassalkovich út ellenkező oldalán található a művelődési ház. A HÉV-re jegy a szerelvényen is váltható a kalauztól, de használható a budapesti összvonalas bérlet, vagy hagyományos vonaljegy is.
A művelődési ház megközelíthető a 3-as (kék) metró Kispest, Határ út mevű megállójától is, a 66-os, valamint a piros 66-os busszal (és javasolt a pirosat választani, amennyiben közlekedik, mert az a gyorsjárat). Leszállni szintén a Hősök tere nevű megállóhelyen kell.
Megközelítési módszerek a budapesti pályaudvarokról:
Déli Pályaudvar:
Szálljunk fel a metróra, és utazzunk a Kossuth tér nevű megállóhelyig. Itt szálljunk át a 2-es villamosra, a Közvágóhíd felé. Figyelem, a 2A jelzésű viszonylat nem megfelelő a célra, mivel csak a Boráros térig közlekedik! A Közvágóhíd a 2-es villamos végállomása. Itt átszállhatunk a ráckevei HÉV-re, amellyel utazzunk a Hősök tere megállóhelyig.
Keleti Pályaudvar:
A Baross tér (itt található a pályaudvar) oldalából nyiló Festetics György utcában található a 24-es villamos egyik végállomása. Szálljunk fel rá, és utazzunk a másik végállomásig, a Közvágóhídig. Itt szálljunk át a ráckevei HÉV-re, amellyel utazzunk a Hősök tere megállóhelyig.
Nyugati Pályaudvar:
1., módszer:
Szálljunk fel a metróra Kőbánya-Kispest felé. Utazzunk Kispest, Határ út megállóhelyig, amely az utolsó megálló a végállomás előtt. Itt szálljunk át a 66-os, vagy a piros 66-os buszra, amellyel utazzunk a Hősök tere megállóhelyig. Az út kb. 20-30 percig tart, buszjárattól és forgalmi helyzettől függően.
2., módszer:
Szálljunk fel a 4-es vagy 6-os villamosra a Boráros tér felé. A Boráros téren szálljunk át a 2-es villamosra, a Közvágóhíd felé. A végállomáson átszállhatunk a ráckevei HÉV-re, amellyel utazzunk a Hősök tere megállóhelyig.
Kelenföldi pályaudvar:
Szálljunk fel a 103-as buszra, amely a pályaudvar elől indul. Utazzunk vele Lágymányosi híd megállóig. Ez a megálló gyakorlatilag ugyanaz, mint más járatok Közvágóhíd nevű megállója. Itt átszállhatunk a ráckevei HÉV-re, amellyel utazzunk a Hősök tere megállóhelyig. A Déli pályaudvarra érkezőknek érdemes megfontolni, hogy inkább Kelenföldön szálljanak le, mivel innen kevesebb átszállással érhető el a partyplace.
Ha ez túl zavaros lenne, akkor az emlitett viszonylatokról bővebb információt a BKV honlapján találhatsz. Ha esetleg éjszaka elhagynád a partyplace-t, és gondot okozna a visszajutás, akkor a Deák Ferenc térről induló 966-os éjszakai járat megoldás lehet a gondjaidra...
Archívum:
2003
2004